Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Proprietarul magazinului online www.azsport.ro este S.C. STEF SPORT S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/5788/27.09.2017, Cod de Inregistrare Fiscala 38277301, cu sediul social in Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Calea Floresti, nr 83, Bloc D39, sc1, etaj 3, ap 7, Romania, Nr. telefon: +(4) 0751915914, e-mail: azsport.ro@gmail.com.

AZSPORT colecteaza datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatii pe care le oferiti. Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitării site-ului nostru www.azsport.ro, pentru a va personaliza experienta online.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrarii?
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– Crearea si administrarea contului in cadrul site-ului www.azsport.ro
– Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora
– Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la bunurile achizitionate
– Returnarea produselor conform prevederilor legale
– Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale
– pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic, etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii. Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

Pot exista situații in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:
– Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor fata de atacuri cibernetice:
– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal?
Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in site-ul www.azsport.ro. Puteti sa ne solicitati oricând stergerea anumitor informatii sau închiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile în care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?
Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor
categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

Ce drepturi aveti?
Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi în legatură cu datele dvs. cu caracter personal. Aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.
Va reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul AZSPORT cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa: azsport.ro@gmail.com
– prin posta sau curier la adresa: Mun. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Bld. Eroilor, nr 10, Romania