Politica de retur

Descarca de aici FORMULARUL necesar a fi completat pentru fiecare retur / schimb de produse.
Conform legii, la comenzile online, aveti dreptul de retur al produselor in termen de 14 zile de la data receptionarii coletului.

Cum puteti returna produsele achizitionate de la AZSPORT.RO?

  1. Completati datele cerute in formularul de mai sus.
  2. Tipariti formularul si expediati-l prin curier (Nu acceptam colete returnate prin Posta Romana) impreuna cu produsele ce doriti sa le returnati/schimbati.

(NU solicitati sume ramburs la curier. Ne rezervam dreptul de a nu primi coletele ce au plata ramburs.)

Conditii pentru acceptarea returului/schimbului:

  • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi.
  • Costul transportului de retur va fi suportat de catre client.
  • In termen de maxim 5 zile de la receptionarea coletului de retur veti fi contactat de echipa noastra pentru procesarea returului.

Conditii speciale:

  • In functie de situatie, retururile facute  dupa cele 14 zile admise si/sau care din diverse motive nu se incadreaza conditiilor de mai sus, pot fi acceptate de catre compania noastra in temeiul unor clauze speciale.
  • Pentru mai multe detalii in astfel de situatii, va rugam sa va exprimati in scris pe adresa de mail azsport.ro@gmail.com motivele si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
  • Ne rezervam dreptul de a decide sa nu acceptam retur un produs returnat care nu respecta conditiile acceptabile de mai sus.